Buy Back

BUY-BACK by MOBILE EXPERT

Cumpărăm în mare orice model de telefon

Cumpărăm în mare cam orice model de telefon Preluăm telefoane folosite, în special modele lansate în ultimii ani, de la o gamă largă de branduri. În general, brandurile populare de telefoane își păstrează mai bine valoarea odată cu trecerea timpului

Banii Rapid în Cont

Efectuăm plata către tine în cel mai scurt timp posibil. După ce verificăm telefonul, îți trimitem oferta finală, iar tu primești banii direct în contul tău bancar.

Ajuți prin asta și planeta

Ceea ce pentru tine înseamnă un telefon vechi, pentru altcineva poate fi ultima bucurie. În plus, cel mai mare beneficiu este că, împreună, refolosim resurse, iar planeta are de câștigat și acum, dar mai ales pe termen lung.

Cere ofertă de BUY BACK

DE CE SĂ ALEGI MOBILE EXPERT:

Garanția unui Client Existent

Dacă telefonul tău se numără printre modelele pe care le căutăm în acel moment, ai tras lozul câștigător. Ți-l cumpărăm pe loc, iar tu scapi de chinul postării anunțurilor și conversațiilor inutile. Pe scurt, scapi de toate bătăile de cap și câștigi timp și bani.

Preț Corect, Deal Perfect

Îți garantăm o evaluare corectă a telefonului tău. Ținem cont de valoarea reală a telefonului și de starea produsului din momentul vânzării. Cu cât îți înlocuiești mai repede telefonul, cu atât ai mai multe șanse să recuperezi mai mulți bani din investiția inițială.

Decizia e la Tine

Dacă evaluarea ta nu se potrivește cu a noastră, nu pierzi nimic. Primești telefonul înapoi, fără nicio întrebare. În plus, la prima ofertă refuzată, noi plătim atât evaluarea telefonului, cât și transportul coletului dus-întors.

Colectam si telefoane vechi

Dacă te afli în posesia unui telefon depășit din toate punctele de vedere, tot poți să câștigi ceva important. Îți colectăm telefonul, indiferent de model sau an, și ne asigurăm că este reciclat corespunzător. Tu câștigi spațiu în sertar, o sumă simbolică, dar mai ales titlul de membru responsabil al societății noastre..